Tro Hopp & Kärlek

Kalmar! = Babe ♥

Publicerad 2012-02-28 11:32:51 i Allmänt

Hej hej ! sitter här hemma hos Älskling och lyssnar på lugna favoriter och har precis färgat håret så sitter och väntar på att jag ska få skölja ut det! :)
Jag kom hit i fredags! :) så underbart att få vara med mitt Allt igen ! :).
buss resan hit gick super! var mycket folk på bussen från start men dom flesta klev av i norrköping så jag fick en plats för mig själv till slut :).
Tyvärr så åker jag hem när lovet är slut! alltså så åker jag hem igen om 5 dagar, på söndag!
sen är det bara skolan som gäller igen! =/


Nu vet jag absolut inte vad jag ska göra! kanske ta och spela något :P.

Alla ♥'s Dag ! :)

Publicerad 2012-02-15 00:01:17 i Allmänt

idag så är det Alla ♥'s Dag ! .. visst .. det är en extra speciell dag men man ska egentligen enligt mig, var lika kärleks full mot sin partner eller någon annan viktig person , dagligen! man ska egentligen inte vara jätte snäll eller komma med överraskningar för att det är Alla ♥'s dag. visa hur mycket personen betyder för dig genom att alltid vara snäll eller kärleksfull .. kom med överraskningar lite ibland när ni ses och berätta hur du känner, har man inte pengar så gör nått " hemma gjort " eller så räcker det bara med att berätta feelings ! :)
Jag vill passa på att säga tack till alla nära som ställt upp så mycket på den senaste tiden!
Ni alla är verkligen värd guld !  och ni betyder så mycket för mig ! , det är ni som fått mig upp på benen igen.
När jag har varit på botten så har ni fått mig att orka komma upp därifrån !
Jag Älskar er ! ♥

...

Publicerad 2012-02-05 20:25:04 i Allmänt

Asså !!!! SAKNADEN ÄR ÄCKLIGT JÄVLA STOOOOOR! VILL INTE VARA UTAN DIG LÄNGRE ! :'(

Sanning frågor!

Publicerad 2012-02-02 23:58:31 i Allmänt

Ligger här i min säng och tänkte köra egna sanning frågor för tidsfördriv. * har du någonsin ljugit för din nuvarande pojkvän? - nej. * har du någonsin mobbat en lärare ? - jag har ju gjort en sak mot en gammal lärare men vet inte om man kan kalla det för mobbning. * har du någonsin snott något från skolan, föräldrar eller från folk du inte känner ? - ja på allting tyvärr. * har du någonsin ljugit om din ålder ? - nej. * har du velat slagit någon ? - om jag har! * vem litar du mest på ? - egentligen kan man bara lita på sig själv ? Men jag litar faktiskt mest på min syster!. * har du någon hemlighet som du inte har berättat för dina kompisar ? - nej. Det var det. Men aa .. Eftersom att jag varken har läsare eller någon som kommenterar så kan jag inte be läsarna att ställa frågor. Haha fail. Men ja , nu ska jag sova

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela