Tro Hopp & Kärlek

det känns som det känns.

Publicerad 2011-07-14 00:40:22 i Allmänt

jag vet knappt vart jag ska börja.
Det känns som att det är rätt så skumt mellan mig och Älsklingen fast ändå inte.
det kanske bara är jag som känner så ?.
efter det jag fick höra så känner jag mig inte alls på glatt humör när jag är själv.
asså .. det där var nått jag absolut inte behövde höra.. efter det jag varit med om som fått mig att må skit.
jag är verkligen glad över att jag har träffat älsklingen,, att det blev vi två. det förändrade allt. men nu känns det som att hälften av det som jag mådde förut har kommit tillbaka. jag kan inte roför att jag är blyg, det ända jag kan göra är att försöka förbättra min blyghet.. vilket jag har försökt att göra nu i typ 13 år och det blir bara bättre.. men allt tar sin tid. , det känns som att mitt självförtroende sjungt ännu lägre.
När det gäller syrran så är jag verkligen ledsen över  att det blivit såhär mellan oss.
att vi var så jävla tajta var en negativ sak ändå men jag kände mig gämnt så trygg. var inte osäker på nått med henne. hon fick mig verkligen att må bra, vilket jag inte insåg då utan jag har insätt det nu.
hon var verkligen min andra halva, vilket hon är nu också .. men inte på samma sätt.
det var verkligen jag och hon 24/7 förut. Hon har inte sovit hemma med mig på över en månad, vilket känns väldigt tomt, att alltid se hennes säng tom när jag ska gå och lägga mig känns inte alls bra. det känns som att en del av mig har försvunnit och flytt till nått bättre. jag är kvar i samma skit som förut, men ena halvan har gått till nått bättre. efter allt hon och jag gått igenom så vill jag inte bli ensam kvar i det här. varje kväll när jag går in ensam och sätter mig i sängen själv, gör mig verkligen nere. Snälla .. kan det inte bara bli du och jag som gäller igen. jag mår verkligen dåligt av att det blivit som det är nu .. bara mellan oss. att jag ska behöva se pappa såhär varje kväll och dag själv. känner mig verkligen ensam och depprimerad.
Varför flyr du från det jobbiga ? , du får tänka om lite, inte vara så egoistisk.
Jag Älskar dig och saknar dig som fan Therese, Jonas är inte den ända som behöver dig, jag behöver dig ♥

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela