Tro Hopp & Kärlek

vilken jävla chock! :O

Publicerad 2011-01-27 17:45:34 i Allmänt

shit,, en hund som hittades död och i ett isblock! omg ! , den var troligtvist död innan den frystest.
Bebbi  :((

tror du på Andar ?

Publicerad 2011-01-25 09:53:18 i Allmänt

Jag tror att det finns Andar men inget annat.

Jag tror att andar finns för att på det okända får dom en att tro på Andar och sen saker man själv upplevt som kan vara inbillning i vissa fall.

När jag bodde i Tumba så tror jag att jag upplevde något. Jag och Therese skulle gå och sova och delade säng för att vi var lite små rädda. Therese hade sin säng vid fönstret och hennes säng var en bit utåt för att sängen inte skulle vara precis på Elementet. Så hör vi att det är något som prasslar under sängen och då kollar jag vad det var och då var det ett papper som typ knöglades ihop.

Jag vet inte vad jag ska tro om det. Och en annan gång så delade jag och Therese säng. Jag sov och Therese försökte sova då det är en svart figur som går in i rummet och står vid sängkanten och sedan går ut ur rummet då Therese vinkade och figuren vinkade tillbaka. Det där är en sak som man inte vet vad man ska tro. Det kunde lika gärna varit Mamma som gått in i rummet för att säga godnatt. När vi bodde i Tumba så hade jag och Therese en kompis som sov över. Hon och jag delade säng och hade fötterna utanför täcket. Så sa hon till mig att sluta kickla henne under fötterna men det var det jag inte gjorde, hur ska jag kunna kickla henne med mina fötter, det skulle hon ju känt. Jag kände även att det var något som kicklade mina fötter.

Nu när jag är hemma så kan man höra Dunkningar från övervåningen och ibland kan det bli kallt när man går i gången till trappan och mellan Mammas och mitt och Therese sovrum och ibland får man en känsla av att man vill springa därifrån så fort som möjligt.

Det är även en till sak som hänt. Jag mamma och Therese hade åkt iväg till Tumba för att hälsa på och innan vi åkte så hade jag och Therese släckt i vårt rum men när vi kom hem så var det mörkt ute och nattlampan lös i vårat rum.

Men det verkar finnas både goda och onda andar, dom måste ju varit som dom är när dom levde också. Hemma är det bara goda andar/ande om det nu är det, men det hoppas jag för det är ju lite ballt. Dom som har varit med om något spöklikt brukar oftast tro på andar men dom som inte tror på dom har nog inte själva varit med om något och ändrar säkert uppfattning när det väl händer dom. En sak som jag absolut inte vet om jag ska tro på, det är det där ande spelet. Jag har aldrig kört det själv och vet inte riktigt hur det funkar men man ska ställa frågor till anden så svarar den genom bokstäver och ett glas som alla spelare håller handen på. Man ska tydligen inte ställa frågor som när man kommer dö osv. Kommer inte ihåg varför.

Ny blogg design och nyårs olycka typ, mindre mindre än

Publicerad 2011-01-04 14:03:25 i Allmänt

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev.
på nyår var jag här hemma med mamma, Therese , Mammas kompis + 2 barn + dotterns 2 barn.
jag, dottern yasmine, sonen douglas och Mammas kompis jeanette var ute och smällde vid 12-halv1-1
så efter en stund går yasmine fram och tänder en låda med massa olika.
så en smällare ur lådan flyger snett in i buskarna så jag douglas och yasmine springer in men hinner inte in och en smällare flyger mot oss och träffar mitt ben och smälls på mitt ben.
så här såg det ut, ingen bra bild! :(



Det sved och brändes när den väl smällde sen gjorde det ej ont, sen kändes det lite och nu ser det ut så här (man ser typ inget)





svarta linjer är ungefär slutet av blåmärket
röd pil är där den smälldes typ, ( det ser man )


synd att det blev så jävla dåliga bilder!! puhu!

sakanr Tumba där jag bodde förut ! :(.
ska sova hos markus idag jag och thäss, så ska upp och väcka henne så vi får äta och packa lite :)...




Viktoria Bästis bor i röda
Linda Bästis bor i ljus lila
Jag och Therese Bodde i Rosa för typ 2 år sedan sista gången
Mammas kompis Jeanette bor i Blåa
i Lila bor Mika som jag har varit tsm med , länge sen
mörk gröna bor en gamal kompis mormor/farmor, när ingen bodde dära så hoppade alla "barnen då" i deras buskar, skit kul. sen gick inte det för att dom flytta in dit.
grön aktiga färgen brevid rosa där bor en sur tant och gubbe som verkligen ogillade oss men sen när vi flyttade så log dom åt allt och alla, till och med oss :O
i orange bor en kille med sin familj som Linda har varit tillsammans med
Ljusgröna brevid mörk lila där bor typ utlänningar, jag ser dom aldrig.








BLOGG DESIGENEN ÄR FITTIG ????
ÄNDRAR NÄR JAG VÄL HAR CHANSEN!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela