Tro Hopp & Kärlek

Bilderna Säger det mesta !

Publicerad 2010-09-24 13:18:43 i Allmänt

hej .. ska lägga in 2 bilder .. jag och syrran är sjuka så jag har absolut inte pallat att skriva i bloggen,!! .. igår kväll var FÖRJÄVLIG ! .. sprängande huvudvärk och ont i kroppen .. fyfan !





Hi hi :)

Publicerad 2010-09-21 16:20:10 i Allmänt

Hej. Jag sitter nu i bilen påväg hem från södertälje. Har varit hos läkarn med therese och mamma. Kollade thereses hals ... Hon hade ett virus och hon har så ont satt hon till och med gråter. Sen efter det så åkte vi och handlade hem lite. Igår åkte jag mamma och moster till tumba för mamma skulle hämta ett bord hos min bror. Så då medans gick jag och träffade rasmus :) .. Var med han ett bra tag faktiskt. Igår fick jag även mitt barnbedrag så jag följde med mamma till södertälje och då handlade jag en väska för 299 kr. På fredag ska jag och therese få pengar av pappa satt vi kan handla kläder. Då ska nog linda med :). Så stannar vi nog i tumba ett tag beroende på hur mycket klockan blir eftersom vårat busskort går ut kl sju :(. Puss puss :* ... Jag hoppas att du blir bättre sis <3333 jag älskar dig therese <33

Nynäshamn

Publicerad 2010-09-12 21:23:24 i Allmänt

hej hej..

har varit i nynäs hela dagen oc hjälp mamma att vara barnvakt åt tvillingarna.
imorgon är det skola och gym.
men lägger inte några bilder från idag! :)

        


Puss & Godnatt <3

Fyfan!

Publicerad 2010-09-11 13:46:58 i Allmänt

hello.

Igår åkte jag och sis till tumba och var med, Rasmus,Viktoria och Jessica.
Det slutade ju inte så bra. men .. aa .. det är sånt som kan hända. och skriver inte vad som hände fördet angår inte andra .. bara vi som det handlade om!

idag vaknade jag typ .. halv 1. Mamma var inte hemma.. pappa sa att hon hade åkt till norrköping med Moster (Berit) .. sen så småningom åkte han iväg till Tumba och kommer inte tillbaka .. =/. När han är så här som han var imorse så gillar jag honom!  .. då är han en pappa .. men annars .. det ska jag inte ens ta upp här.
jag och Sis ska Fixa oss lite och ta kort och så.. lägger nog in lite bilder senare! .. om min blogg slutar Fucka sig :S .. det är nämligen så att när man skriver ett inlägg soom nu så har .. typ, alla grejer, "ikoner"  försvunnit :S .. aja .. får se om det fixar sig senare .. puss puss :* .. nu fixade det sig :S



PS: Therese och Flisan dödade en vindrig spindel! :O

nu är en lite del av bloggen fixad!

Publicerad 2010-09-09 17:42:54 i Allmänt

anledningen till att jag skrev test i inlägget under är för att jag håller på att mixtra med min blogg.. jag ska nämligen försöka fixa en bättre Aik bakgrund! .. men det finns inte alls så mycket bra på google som passar bakgrunden. Några bra tips ?

idag ska jag nog inte göra någonting alls precis som dom andra dagarna som gått.. har nämligen inte varit i skolan .. pga av ett snepp längre ner så kan du läsa om varför .. och JA .. det ska bli skärpning.

Nu har jag ett svar på varför:

 vi växer ihop tillsammans. Eftersom vi är med varandra hela tiden, hemma, i skolan osv..så blir det inte "jag och therese" Utan det blir jagochtherese.. vi växer ihop och blir 1 istället för 2 som jobbar tsm.. det blir läskigt att vara utan varandra. när man är tsm blir risken att det blir bekvämt.. man blir bekväm att hela tiden ha någon att luta sig på.. jag står inte ensam och möter världen utan har alltid henne.. jag kan gå bakom, hon kan gå bakom.. vi har varann..Sen om jag går nånstans själv, så blir jag osäker, jag är liksom bara halv, jag vet inte ens hur jag ska Bete mig,om man säger så.. Hur jag ska vara. Det är klart skönt att ha någon så nära.. det förstår nog vem som helst..Men det är inte bara positiva saker, utan även negativt.. med tanke på att man växer ihop..vi bygger inte två individer, utan vi bygger en tsm, sen när vi ska söka jobb och vara en för sig, blir det så svårt.. jag kommer säkert söka en andra hälft i en kille pga det också.. Växa ihop med en ny.. .. för jag känner mig inte hel att jag inte klarar av att vara ensam.. Vilket i sin tur kommer leda till att risken för att jag blir sårad är rätt stor.,(men det är jag inte så säker på).

jag hoppas att det där får vissa att förstå lite om hur det är. Livet är inte alltid en dans på rosor!

Tänk dig in i min situation! Vår situation!

Publicerad 2010-09-07 13:53:02 i Allmänt

nu har jag inte skrivit på 2 veckor och 4 dagar!

jag har kännt att jag inte  har haft någon lust att skriva.
det har blivit lite mycket kanske.. men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite!

Therese har blivit sjuk så hon ska ju inte till skolan och .. det vill inte jag heller när inte hon är där för då blir jag själv och det vill jag absolut inte vara! då sitter jag bara och torkar tårar! .. vi hade en i klassen som vi var med men ända sen hennes polare har börjat så har hon börjat dissa mig och therese så nu är det som vanligt igen!
Bara jag och therese! like always. jag skulle kunna gå till skolan själv om hon som vi var med är lite mer med mig och therese!.. vi hade pratat med henne innan hennes polare började om hon kommer vara med oss också och inte kommer dissa.. men hon sa att hon inte skulle det! men det är precis vad hon gör.. vilket visar redan att hon är en falsk person!. Och det är fan ingen som fattar hur man känner! .. jag har skit svårt att vara ifrån therese i skolan det är därför jag stannar hemma när hon gör det! .. det är bara onödigt att sitta i skolan och torka tårar bara för att Therese inte är där.. asså .. vad beror det på ?. jag vill inte att det ska vara så någon mer! jag vet att det krävs en del träning och det är jag villig att ställa upp på.. jag kanske känner som jag känner i skolan utan therese för att jag är själv.. har ingen att vara med ? .. jag och Therese är så beroende av varandra.. jag är iaf det i henne. Vi har ju alltid varandra och vi har aldrig varit ifrån varandra! vi är med varandra jämnt! .. beror det på att vi är enäggs tvillingar  eller bara att vi är rädda att vara ensama ? jag är iaf rädd för att bli ensam i skolan när Therese är sjuk! .. men det är svårt för någon annan att förstå. Vissa tänker väl bara att det bara är att gå.. det är inte så svårt!. men det är det de är, skit svårt! .. försök bara att tänka dig själv in i en situation som vår..  Det är jobbigt! visa bara lite med känsla ist. Annars .. Skit på dig!











Jag Älskar Dej Syster! <3

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela