Tro Hopp & Kärlek

22/11 16 år!

Publicerad 2010-11-28 15:00:42 i Allmänt

hej hej! det var ett jävla tag sen jag skrev. orkar inte sitta och säga att jag inte orkat eller så! men ta det som ni vill.

just nu sitter jag och kollar på robinson och är förkyld. ska åka till Tumba senare tror jag, beror på om mammas kompis är hemma. jag och therese Fyllde 16i måndags, den 22/11 :) .. fick bara 2 linnen var av mormor och lite pengar av pappa. sen har vi inte fått något mer :( .. mamma säger att vi ska få av henne men det tror jag inte att vi får! inte av släkten heller inte av bröderna heller och säkert inte av kompisarna heller :S.

idag har jag varit ute och skottat, det behövs verkligen ! fy med snö ibland! säkert massa förseningar på tåg och bussar. säkert mycket som kommer bli inställt också.
På Jul lovet hoppas jag att christoffer från linköping kommer. ska fråga mamma om han kan sova hära annars får han checka in på hotell eller något :P.

på tisdag ska jag therese calle och kanske andreas in till armé museumet. tråkigt men det kommer bli skönt att sllippa skolan och vara med dom :).

Jag får min mens när som helst!! panik Fan! vill inte ha den :( .. så jobbigt! . jag får så jävla ont, sån jävla mensvärk satt jag får panik och börjar gråta för att det gör så ont! jag har fått mens tabletter men dom är så sega på att börja värka.






Niiice :D

Gym dags idag :)

Publicerad 2010-11-03 09:11:25 i Allmänt

Hej hej.

det var verkligen År och Dar sedan jag skrev. jag får verkligen ta och skärpa mig!

Jag och syster ska dra mot sydpoolen och gymma strax! :D, vi ska gymma i morgon oxå och sen nästa vecka :).




Therese                Och                 Linda

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela